Welcome to my blog, hope you enjoy reading :)
RSS

Monday, December 17, 2012

mak na berkata-kata lagi

hello u'allz nyah-nyah, anak-anak ikan, ayam-ayam, buaya-buaya, tetuan dan pepuan, rindu mak na ngan u'allz taw. hahaha, mak start start nak bertobat dari buat karier jalan belakang ni bz sikitlah nyah.nak kene usung clear holder rata-rata. makan masa taw. nak keluar kena cantik-cantik, yela nak cari rezeki halal kan. mak mana boley x shave sehari, mulalah gatal-gatal mak na punya dagu nyah oi. zaman kerja kat tempat lama takpa x shave nyah, ada orang minat lagi, x gitu nyah. mekap nak kena seimbang, tudung kene belit-belit. yelah nyah, dah tobat kan.ihihihihihihihihi. segan mak.

okaylah, mak dah puas jalan-jalan kat internet carik anak-anak ikan mantop buat cuci mata, saja nak berbelog dengan u'allz.alang2 pah ngah makan almond london hasil tangan mak dia kan. mak jumpa pah punya secret sketch book. hahaha. harap page depan je bersih, suci dan murni. page kat belakang tu mak rasa mak nak stapler. biar padan muka die nyah. hahaha. sempat ko dapat brapa page buat komik. yang mak pelik tu nyah, semua shota. nyah kalau x taw shota haaa gogle lah. nasiblah apa yang nyah nampak.haha.tapi sian taw nyah, anatomi dia semua lari. hahaha. mak rasa dia kene blajar balik masuk uni segala jadah tu.kihkihkih.

nak kene bagi makan hapa ye biar bagi baik sakit suka shota si pah tu ye. ada nyah-nyah sekalian taw? ke nak mak bawak jumpa ustaz. tapi mak segan jumpa ustaz. yang muda-muda ni banyak yang segak segak taw nyah.

ah, mak dapat snap latest stuff ye.mak nak share.sori lah tak leh share page blakang sketch book pah. mak na simpan kat tempat selamat, biar pah tak dapat tambah lagi. lagipon xde lah pah nak tanya kenapa buku ye dah kotor.ohohohoho.

hem, onwards ye nyah-nyah dan yang lelain (yelah, takut terdiskriminasi)

sketch pencil. mak sumpah mak dengar pah menyeranah brapa kali tang buat tangan dia.

                                                     
half inked half pencil. pah tambah detail. sebab dia hampas. hahaha. eksyually dia maw bwat Will gigit bandage of a king tapi sebab pah hampas dia x pandai lukis. alkisah

inked base. time ni pah seranah pulak sebab tangan gatal nak kaler. 'bayangkan ada screen beso, tabbie, ps dan skema kaler yang wonderful.ah tangan!,' pah, 2012.

Will.inked.tangan dia x seimbang kan. pah kene lukis shota je nie.hahaha.

pah cakap ngan mak na, rambut dia mungkin kene pengaruh crita noblesse.kan dalam tu rambut si rai tu asyik terbang ala2 crita hindustan.sangat lembut.fluffy dan segala. mak ada gak join pah baca noblesse. 2D pun 2D lah.janji sedap mata memandang. ye, mak x tahu nak pilih siapa. tapi mak tau pah mempunyai impian x berapa nak senonoh beliau yang melibatkan m-21. mak mungkin buat dia keciwa bila mak point out scar dekat bibir m21 makin baik.huhuhu.

okay, mak nak chow. nak wax bulu kaki.ahahahahahahahahahah



++mak na++
++sakit cabut bulu kaki sindri++

hadiah spare, anak pah.

saya Oyen. like:main cicak, menggila bila malam,mintak makan  dislike: uncle tama marah, x dapat makan

2 comments:

Sayko Sharil said...

oh, apakah? Bukankah tma itu kucing bettina? kenapa jadi uncle?

chepazana said...

tama jantan.his balls said so.n he's irrevocably straight.